بهترین غذای اسپانیایی paella
نکاتی برای غذا خوردن خوب و ارزان در اسپانیا
قبل از شروع با بهترین غذاهای معمولی اسپانیا، من به شما چند ترفند برای صرفه جویی در هزینه در منوهای خود ارائه می دهم:
1. سعی کنید از مرکز و توریستی ترین مکان ها دور بمانید.
2. منوی روز: در اسپانیا از دوشنبه تا جمعه هنگام ناهار، همه رستوران ها، به جز رستوران هایی که 5 چنگال دارند، موظفند منوی قیمت ثابتی داشته باشند که شامل 2 غذا برای انتخاب و دسر است که معمولاً شامل نان می شود. ، شراب و آب یا یک نوشابه، بنابراین دریغ نکنید که اگر آن را در منو پیدا نمی کنید بپرسید تا آنها شما را سر میز ببرند. قیمت ها از 7 یورو به بالا برای هر نفر شروع می شود.
غذاهای معمولی اسپانیا
غذاهای اسپانیایی غنی، متنوع و ساده است که در آن مواد اولیه باکیفیت، همراه با برخی از بهترین شراب های جهان برجسته است. حالا خواهید دید!
Paella بدون شک بین المللی ترین غذای ما شده است، اگرچه معروف ترین برنج اسپانیا منشأ ساده ای دارد.
نام آن به نوع تابه ای اشاره دارد که برای پختن غذا استفاده می شود، در زبان والنسیا، جایی که به لطف کارگران روزمزد متولد شد که غذاهایی را که در دست داشتند مخلوط می کردند، بنابراین به طور سنتی خرگوش، مرغ، لوبیا سبز به آن اضافه می شد. تابه پائلا، لوبیا سفید، حلزون و انواع سبزیجاتی که در دست داشتند.
امروزه، انتشار آن باعث شده است که انواع دیگری نیز داشته باشد، درست مانند آنچه در خانه داریم یا معمولاً در رستوران ها یافت می شود، با پیاز، فلفل سبز و گوجه فرنگی با ماهی مرکب، صدف، صدف، مرغ، میگو و اسکمپی. که برنج را به آن اضافه می کنند تا با آب گوشت دریایی آرام آرام بپزد.
یک دستور العمل بسیار مشابه که می توانید آن را نیز امتحان کنید، fideuá است، با همان مواد، اما جایگزین برنج با پاستا.
انواع زیادی از برنج پخته شده به روش های مختلف را خواهید یافت و توصیه می کنم حتما آنها را امتحان کنید، به خصوص برنج سیاه معمولی مادرید که به لطف جوهر ماهی مرکب رنگ می گیرد یا برای دسر، یک پودینگ برنج خوشمزه و دارچین.